7de Midwinter Oranjedrive

Met veel plezier kijkt de Oranjevereniging Noordwijkerhout terug op de vorige editie van de Midwinter Oranjedrive. Ook voor de komende klaverjasdrive zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen.

De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt je daarom weer van harte uit voor de 7de Midwinter Oranjedrive. Deze gezellige avond vindt plaats op vrijdag 31 januari en wordt gehouden in de Theaterzaal van de Schelft. Aanvang is 20.00 uur.

De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen is het mogelijk in te schrijven met zowel dames als heren. Je speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap.
Individueel deelnemen kan natuurlijk ook. Dus wie of welk team zal er met de eer strijken en wie zal er op het einde van de avond de ‘vetste' vleescheque in ontvangst mogen nemen? Natuurlijk zijn ook de bekende rookworsten weer te verdienen.
Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen,
de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateurloterij is ook weer van de partij. Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.

Alleen met je geldige donateurkaart kan je meedoen aan deze gratis slagroomtaartenloterij.
Vergeet hem dus niet!
Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang uw teamleden hier extra op te wijzen!!

Ben je nog geen donateur? Dan kan je natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 7,50 per jaar speel je dan mee voor een taart en steun je tevens de Oranjevereniging.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging je bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje.
Alles is erop gericht om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname. Meedoen aan deze verzorgde avond kan voor € 5,00 p.p..
Inschrijven kan heel gemakkelijk via de site van de Oranjevereniging. Op deze site is een inschrijfformulier te vinden en verdere informatie. Bezoek daarvoor onze website: www.ovnwh.nl
Uiteraard bieden wij ook gelegenheid om voor in te schrijven m.b.v. bijgevoegd inschrijfformulier bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Kom en doe mee! Graag tot ziens op vrijdag 31 januari.

Inschrijven per team voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Inschrijven individueel voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

Persberichten