4de Midwinter Oranjedrive

De 4de Midwinter Oranjedrive heeft inmiddels plaatsgevonden. We gaan op naar de 5de in 2018.
Om u een indruk te gevens staan hieronder nog de gegevens van 2017

Eind januari midden in de winter, buiten is het koud. Het vriest en er staat een straffe noordoostenwind. Binnen is het lekker warm en vooral gezellig.
De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt u weer van harte uit voor de 4de Midwinter Oranjedrive. Deze avond vindt plaats op vrijdag 27 januari en wordt gehouden in de Schelft. Aanvang is 20.00 uur.

De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen, zowel dames als heren, kunt u zich inschrijven. U speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap. Voor het winnende team is er een wisselbeker en er zijn diverse andere prijzen beschikbaar.
Maar individueel deelnemen kan natuurlijk ook. Bij de Oranjevereniging is iedereen altijd van harte welkom! Dus wie of welk team zal er met de eer strijken en wie zal er op het einde van de avond de ‘vetste' vleescheque in ontvangst mogen nemen? Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.

Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen,
de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateurloterij is ook weer van de partij. Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.

Alleen met uw geldige donateurkaart 2016/2017 kunt u meedoen aan deze gratis slagroomtaartenloterij. Vergeet hem dus niet!
Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang hier uw teamleden extra op te wijzen!!

Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 5,00 per jaar speelt u mee voor een taart en steunt u tevens de Oranjevereniging.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje. Alles is erop gericht om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname. Meedoen aan deze verzorgde avond kan voor € 5,00 p/p.

Graag tot ziens op vrijdag 27 januari.

PS Vorig jaar liet de verwarming van de Schelft ons in de steek. Meerdere mensen zijn daardoor eerder naar huis gegaan. Dat was erg jammer. Voor de komende Oranjedrive, zo is ons door de mensen van de Schelft beloofd, wordt u weer ontvangen in een heerlijk verwarmde zaal.

Inschrijven per team voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Inschrijven individueel voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

Persberichten