Maandag 2 september

Attenties

Zorg dat u de gevraagde gegevens op tijd doorgeeft zodat niemand teleurgesteld wordt!!

Ziekenbezoek

Ieder jaar worden onze dorpsgenoten die niet kunnen deelnemen aan de Oranjefeesten bezocht door vrijwilligers van de Oranjevereniging. Zij ontvangen van de Oranjevereniging een attentie zodat ook zij kunnen delen in de feestvreugde. In verband met de wet op de privacy is het mogelijk dat wij niet iedereen bereiken omdat wij van officiële instanties geen namen en adressen krijgen. Weet u iemand die beslist niet vergeten mag worden en die een bezoekje op prijs zal stellen, neem dan vóór 28 augustus contact op met Liesbeth Vreeken, tel. 37 69 65 of mail naam en adres naar info@ovnwh.nl
Dit onderdeel is gesponsord door: Broekhof Verpakkingen BV, Van Kampen Bouwbedrijf BV en is mede mogelijk gemaakt door: 'de Vrienden Van Oranje'.
Commissie: Liesbeth Vreeken, Tonneke van Nobelen, Patricia Hogervorst en Ida Troost.

Attentie Voedselbank

De Oranjevereniging wil zich graag inzetten voor alle mogelijke doelgroepen in Noordwijkerhout.
Zo ook voor ingezetenen van Noordwijkerhout die tijdelijk financieel in de problemen zitten. Wij zorgen ervoor dat deze gezinnen ook kunnen smullen van oliebollen en snoepen van een zuurstok, een ijsje en een suikerspin.
Speciaal voor de kinderen zijn er gratis kaartjes voor diverse kermisattracties. Zo is het voor iedereen kermis!
Dit onderdeel is mede mogelijk gemaakt door: De kermisexploitanten en 'de Vrienden Van Oranje'.
Commissie: Liesbeth Vreeken en Ida Troost.

Attentie voor basisschoolkinderen die niet in Noordwijkerhout naar school gaan

Kinderen die speciaal onderwijs volgen buiten Noordwijkerhout krijgen een attentie zodat ook zij niet worden vergeten. Gezien de wet op de privacy kunnen we alleen zorgen voor een attentie als u uw kind aanmeld.
Dus indien uw kind hiervoor in aanmerking komt stuur dan, vóór 28 augustus, een e-mail naar Liesbeth Vreeken - info@ovnwh.nl, met daarin de naam van uw kind, adres en leeftijd. Niet vergeten!!
Dit onderdeel is mede mogelijk gemaakt door: Jos Augustinus Fruit, Kallenkoot Nougatkraam, De kermisexploitanten en 'de Vrienden Van Oranje'.
Commissie: Liesbeth Vreeken en Ida Troost.

10.00 uur Golfwedstrijd voor heren op Landgoed Tespelduyn 

Inschrijfgeld € 23,50 (incl. greenfee, prijzen en lekkers op de baan).
Voor jaarkaarthouders van Tespelduyn bedraagt het inschrijfgeld € 6,00.
Voor alle sportieve mannen van Noordwijkerhout met GVB, organiseren de ‘Tespelduyn mannen' een golfwedstrijd over 12 holes (9 holes en 3 parkholes). Wedstrijdvorm Stableford met handicapverrekening. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2, 3, de longest, de neary en de tweary.
Uiterlijk aanwezig 09.15 uur, om 10.00 uur beginnen we met een shotgun-start. Inschrijven via: receptie@tespelduyn inschrijven kan tot zondag 1 september 15.00 uur.
Gelegenheidssponsor: JUB Holland
Voor verdere informatie Sjaak Geerlings sjaak.geerlings@gmail.com tel: 06 22 559 225.
Dit onderdeel wordt georganiseerd door Sjaak Geerlings en valt onder de volledige verantwoordelijkheid van Golfbaan Tespelduyn.

13.30 uur Klaverjassen en Jokeren in Puyckendam aan de Pi l'arena

Inschrijfgeld € 7,50 per persoon.
De vóórinschrijving voor alle activiteiten in de Pi l'arena is op maandag 19 augustus om 10.30 uur in de zaal van de Stichting Ontmoetingsruimte Puyckendam. U kunt ook bellen met Wim van der Holst telefoon 06 12 926 542.
Veel plezier op deze kaartmiddag die wordt georganiseerd in samenwerking met OJA (Oud en Jong Actief). U kunt Klaverjassen en Jokeren. De zaal is open vanaf 13.00 uur en de eerste kaarten worden om 13.30 uur geschud. In de pauze zal de vrijwilligersploeg namens de Oranjevereniging een drankje schenken. Vóór het avondeten zal de uitslag bekend zijn.
Dit onderdeel heeft (nog) geen sponsor.
Commissie: Liesbeth Vreeken en Peter Edelaar.

13.30 uur Biljarten (Vlotbruggen) in Puyckendam aan de Pi l'arena
Inschrijfgeld € 4,00. Bij vóórinschrijving betalen donateurs € 2,50.
De vóórinschrijving voor alle activiteiten in de Pi l'arena is op maandag 19 augustus om 10.30 uur in de zaal van de Stichting Ontmoetingsruimte Puyckendam.
De wedstrijd staat onder leiding van Hans van Mullekom.
Om iedereen gelijke kansen te geven wordt er gespeeld met een vlotbrug. Dit is een schuin oplopend plankje met gaten erin dat in een hoek van het biljart wordt gelegd. Ieder gat vertegenwoordigd een aantal punten. Als te zacht wordt gestoten, komt de bal niet bij de vlotburg terecht of blijft steken tegen de rand van het plankje, stoot men te hard dan rolt de bal er even hard weer af. Als de bal in een gat terecht komt, levert dit punten op. Er wordt per beurt met 3 ballen gespeeld en het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Vooraf worden de overige spelregels uitgelegd. We spreken af hoeveel keer iedereen mag stoten. De punten worden bij elkaar opgeteld en de winnaar is vanzelfsprekend degene met het hoogst aantal punten.
Dit onderdeel heeft (nog) geen sponsor.
Commissie: Liesbeth Vreeken en Peter Edelaar.

18.30 uur Noordwijkerhoutse Oranjezwemkampioenschappen in de Schelft
Inschrijfgeld € 2,50. Bij vóórinschrijving betalen donateurs € 1,25.
De Oranjevereniging organiseert samen met de Zwemvereniging Noordwijkerhout de Noordwijkerhoutse Oranjezwemkampioenschappen in zwembad de Schelft.
Vanaf 18.30 uur zal om de felbegeerde medailles worden gestreden. Er zullen drie disciplines gezwommen worden: vrije slag, schoolslag en rugcrawl, waarna uiteindelijk de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Dit jaar zullen er net als vorig jaar voor de wedstrijdzwemmers en recreatiezwemmers aparte medailles te winnen zijn.
Ben je niet bang voor water, heb je een zwemdiploma of ben je misschien een verborgen Olympisch talent, doe dan mee.
Je leeftijd is niet belangrijk, het is voor groot en klein. Dus wat zou het leuk zijn als ouders en kinderen samen meedoen met deze wedstrijd.
Inschrijven kan ook ter plaatse van 17.00 tot 17.30 uur.
Dit onderdeel is gesponsord door: Houtzager Verwarmingstechniek.
Commissie: Tonneke van Nobelen en Antoine Duivenvoorden.

18.30 uur Junior Bowling bij All American Bowling

Inschrijfgeld € 2,00 inclusief 1 consumptie. Alle jeugd van Noordwijkerhout is welkom!
Uiterlijk aanwezig zijn om 18.15 uur! Vanaf 18.30 uur gaan we Disco-bowlen met natuurlijk het thema: Oranje! Iedereen kan winnen en niemand gaat er met lege handen naar huis. Dus alle reden om gezellig mee te doen!
De avond is georganiseerd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout.
Schrijf je snel in bij de vóórinschrijving op zaterdag, want vol = vol !!
Dit onderdeel is gesponsord door: All American Bowling.
Commissie: Huub Aanhane en Ida Troost.

19.30 uur 1ste Oranjebridgedrive in Puyckendam aan de Pi l'arena

Inschrijfgeld € 6,00 per paar.
Het vaste inschrijfadres is Ton sur Ton aan de Havenstraat.
De zaal is om 19.00 uur geopend en de bridgers stromen dan langzaam binnen. Om 19.30 uur wordt het startsein gegeven voor de eerste ronde door wedstrijdleider Coby Caspers, die hopelijk haar arbitrage niet hoeft toe te passen. Een oranje uitdossing zorgt voor een gezellig sfeertje. Er zal na afloop, zoals vanouds, een zakje ‘oranje bollen' voor u klaar staan, die in het voorjaar een leuke herinnering aan deze Oranjebridge zullen zijn. De zakjes met de ‘oranje bollen' worden ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Dobbe Export BV aan de Loosterweg 37A te Voorhout.
Dit onderdeel is gesponsord door: Dobbe Export BV en Hobaho BV.
Commissie: Peter Edelaar en Tanja Augustinus.

20.30 uur Oranje-Bowling-Toernooi bij All American Bowling

Inschrijfgeld € 10,00. Bij vóórinschrijving betalen donateurs € 7,50.
Al direct na aanvang van de Oranjefeesten is er traditiegetrouw het Oranje Bowling Toernooi bij All American Bowling op de maandagavond.
Op deze gezellige bowlingavond, georganiseerd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout, wordt er onder andere gestreden om de grote wisselbokaal. Na afloop is er een feestelijk en gezellig samenzijn in de bar van de bowling met sfeervolle dansmuziek om de avond super gezellig af te sluiten.
Let op: Op deze gezellige bowlingavond mag uitsluitend met de bowlingmaterialen worden gespeeld die bij All American Bowling beschikbaar zijn! Het gebruik van eigen materiaal is niet toegestaan!!
Er is plaats voor 80 deelnemers. Dus zorg dat je op tijd bent met inschrijven want vol is echt vol !!
Dit onderdeel is gesponsord door: All American Bowling.
Commissie: Huub Aanhane en Ida Troost.

-terug-

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

OranjefeestenPersberichten