6de Midwinter Oranjedrive

De Midwinter Oranjedrive is geweest. We zien u graag weer in 2020.

 

Eind januari midden in de winter, buiten is het koud. Het vriest en er staat een straffe noordoostenwind. Binnen is het lekker warm en vooral gezellig.
De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt u weer van harte uit voor de 6de Midwinter Oranjedrive. Deze avond vindt plaats op vrijdag 25 januari en wordt gehouden in de Schelft. Aanvang is 20.00 uur.

De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen kunt u zich inschrijven met zowel dames als heren. U speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap. Voor het winnende team is er een wisselbeker en er zijn diverse andere prijzen beschikbaar.
Individueel deelnemen kan natuurlijk ook. Dus wie of welk team zal er met de eer strijken en wie zal er op het einde van de avond de ‘vetste' vleescheque in ontvangst mogen nemen? Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.

Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen,
de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateurloterij is ook weer van de partij. Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.

Alleen met uw geldige donateurkaart kunt u meedoen aan deze gratis slagroomtaartenloterij.
Vergeet hem dus niet!
Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang uw teamleden hier extra op te wijzen!!

Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 5,00 per jaar speelt u mee voor een taart en steunt u tevens de Oranjevereniging.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje.
Alles is erop gericht om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname. Meedoen aan deze verzorgde avond kan voor € 5,00 p.p..
Inschrijven kunt u heel gemakkelijk via de site van de Oranjevereniging. Op deze site vindt u een inschrijfformulier en verdere informatie. Bezoek daarvoor onze website: www.ovnwh.nl
Uiteraard bieden wij ook gelegenheid om voor in te schrijven m.b.v. bijgevoegd inschrijfformulier bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Kom en doe mee! Graag tot ziens op vrijdag 25 januari.

Inschrijven per team voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Inschrijven individueel voor de Midwinter Oranjedrive. Klik hier...

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

Persberichten