Zondag 2 september

11.00 uur Baggerloop op het terrein van Peter Overdevest
De Vikings Baggerloop wordt dit jaar alweer voor de veertiende keer georganiseerd en inmiddels een echte traditie geworden om de Noordwijkerhoutse kermisweek mee te beginnen. Met veel hilariteit worden de sloten in de polder bedwongen door jong en oud, onder het motto "meedoen is belangrijker dan winnen".
De Baggerloop is niet echt een wedstrijd, al zijn er natuurlijk wel prijzen voor de snelsten onder ons. Een rondje telt 26 sloten en is 2650 meter lang. De jeugd doet een rondje en volwassenen doen twee rondjes. Recreanten mogen zelf bepalen of zij er een of twee doen.
Verder zijn er veel leuke prijzen te verdienen zoals: De grootste in een keer ingeschreven groep, prijzen voor de beste verklede personen, de oudste vrouwelijke en manlijke deelnemer. Welke opa en/of oma maakt zich onsterfelijk bij hun kleinkinderen? Kortom een evenement voor de hele familie.
Na afloop word je getrakteerd op een verfrissende douche door de Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer.
Het inschrijven start om 10.00 uur op het gezellig ingerichte terrein van Peter Overdevest aan de Leeweg. Deelname bedraagt € 5,00. U kunt zich ook inschrijven tijdens de vóórinschrijving bij SV ‘de Duinschutters', Dijkzicht 4.
Daar kost de deelname € 4,00. Iedere deelnemer ontvangt een gratis T-shirt gesponsord door FHS. Een zwemdiploma is verplicht.
Dit onderdeel wordt georganiseerd onder de volledige verantwoordelijkheid van Carnavalsvereniging de VIKINGS.

-terug-

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

 

Persberichten