Zondag 3 september

11.00 uur Baggerloop op het terrein van Peter Overdevest 

Zondag 3 september is het weer zover. Dan organiseert Carnavalsvereniging De Vikings voor de dertiende keer het Baggerloop evenement in de polder aan de Leeweg in Noordwijkerhout. Op deze zondagmorgen is het groot feest in de polder, waarbij het motto blijft: ‘meedoen is belangrijker dan winnen'. Er zijn natuurlijk ook prijzen voor de snelste deelnemers en de best/origineelst verklede personen.
Deze editie heeft een nieuw parcours en dit belooft mooie plaatjes op te leveren. Een rondje door de polder is 3250 meter en telt 26 heerlijke slootjes. De echte fanatiekelingen en dus de wedstrijdlopers doen twee rondjes (de volwassenen) en de jeugd doet één rondje. Het is dus echt een wedstrijd voor jong en oud, waarmee we feestelijk de Oranjefeesten inluiden.
Het prijzenpakket van de Baggerloop is groot, met onder andere prijzen voor de oudste vrouwelijke en mannelijke deelnemer, welke opa en/of oma maakt zich onsterfelijk bij hun kleinkinderen? Verder is er een prijs van € 111,11 voor de grootste in een keer ingeschreven groep. Gezellig met je collega's als teambuilding of samen met familie of vrienden.
Natuurlijk is iedere deelnemer aan de Baggerloop een winnaar en naast een verfrissende douche door onze Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer ontvangt ook iedere deelnemer een T-shirt, aangeboden door F.H.S. Noordwijkerhout.
De start en finish zijn op het feestelijk ingerichte terrein van Peter Overdevest aan de Leeweg 12 waar een ieder kan genieten van een hapje en een drankje. Voor de kleinsten staat er een schitterend luchtkussen. Er zijn kleedruimtes ingericht waar mannen en vrouwen zich gescheiden kunnen omkleden. (Denk aan een droge verschoning.)
Wij hopen velen te mogen ontvangen op dit evenement. Deelnemers kunnen
zich inschrijven vanaf 10.00 uur op het terrein van Peter Overdevest. De kosten zijn
€ 5,00. Leden van de Oranjevereniging kunnen zich ook vooraf inschrijven tijdens de vóórinschrijving in Café van der Geest. Zij betalen dan € 4,00 voor deelname.
De start zal plaatsvinden om 11.00 uur. Deelname aan de Baggerloop is geheel voor eigen risico en een zwemdiploma is verplicht.
Dit onderdeel wordt georganiseerd onder de volledige verantwoordelijkheid van Carnavalsvereniging de VIKINGS.

-terug-

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

 

Persberichten