Maandag 3 september

Ziekenbezoek
Ieder jaar worden onze dorpsgenoten die niet kunnen deelnemen aan de Oranjefeesten bezocht door vrijwilligers van de Oranjevereniging. Zij ontvangen van de Oranjevereniging een attentie zodat ook zij kunnen delen in de feestvreugde. In verband met de wet op de privacy is het mogelijk dat wij niet iedereen bereiken omdat wij van officiële instanties geen namen en adressen krijgen. Weet u iemand die beslist niet vergeten mag worden en die een bezoekje op prijs zal stellen, neem dan vóór 29 augustus contact op met Liesbeth Vreeken, tel. 37 69 65 of mail naam en adres naar info@ovnwh.nl
Dit onderdeel is gesponsord door: Broekhof Verpakkingen BV, Van Kampen Bouwbedrijf BV en is mede mogelijk gemaakt door: 'de Vrienden Van Oranje'.
Commissie: Liesbeth Vreeken, Tonneke van Nobelen, Patricia Hogervorst en Ida Troost.

Attentie Voedselbank
De Oranjevereniging wil zich graag inzetten voor alle mogelijke doelgroepen in Noordwijkerhout.
Zo ook voor ingezetenen van Noordwijkerhout die tijdelijk financieel in de problemen zitten. Wij zorgen ervoor dat deze gezinnen ook kunnen smullen van oliebollen en snoepen van een zuurstok, een ijsje en een suikerspin.
Speciaal voor de kinderen zijn er gratis kaartjes voor diverse kermisattracties. Zo is het voor iedereen kermis!
Dit onderdeel is mede mogelijk gemaakt door: De kermisexploitanten en 'de Vrienden Van Oranje'.
Commissie: Liesbeth Vreeken en Ida Troost.

10.00 uur Golfwedstrijd voor heren op Landgoed Tespelduyn
Voor alle sportieve mannen van Noordwijkerhout met GVB, organiseren de ‘Tespelduyn mannen' een golfwedstrijd over 12 holes (9 holes en 3 parkholes). Wedstrijdvorm Stableford met handicapverrekening. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2, 3, de longest, de neary en de tweary.
Uiterlijk aanwezig 09.15 uur, om 10.00 uur beginnen we met een shotgun-start.
Inschrijfgeld € 23,50 (incl. greenfee, prijzen en lekkers op de baan). Voor jaarkaarthouders van Tespelduyn bedraagt het inschrijfgeld € 6,00
Inschrijven via: receptie@tespelduyn inschrijven kan tot zondag 2 september 15.00 uur
Voor verdere informatie Sjaak Geerlings sjaak.geerlings@gmail.com tel: 06 22 559 225.
Dit onderdeel wordt georganiseerd door Sjaak Geerlings en valt onder de volledige verantwoordelijkheid van Golfbaan Tespelduyn.

13.30 uur Klaverjassen en Jokeren in Puyckendam
Veel plezier op deze kaartmiddag die wordt georganiseerd in samenwerking met OJA (Oud en Jong Actief). U kunt Klaverjassen en Jokeren. De zaal is open vanaf 13.00 uur en de eerste kaarten worden om 13.30 uur geschud. In de pauze zal de vrijwilligersploeg namens de Oranjevereniging een drankje schenken. Vóór het avondeten zal de uitslag bekend zijn. Inschrijven bij Wim van der Holst telefoon 06 12 926 542. Het inschrijfgeld is € 7,50 p.p..
Dit onderdeel is mede mogelijk gemaakt door: Voor deze activiteit wordt een sponsor gezocht! Wilt u deze activiteit behouden voor de toekomst? Meld u dan via penningmeester@ovnwh.nl aan als sponsor.
Commissie: Liesbeth Vreeken.

18.30 uur Noordwijkerhoutse Oranjezwemkampioenschappen in de Schelft
De Oranjevereniging organiseert samen met Zwemvereniging Noordwijkerhout de Noordwijkerhoutse Oranjezwemkampioenschappen in zwembad de Schelft.
Vanaf 18.30 uur zal om de felbegeerde medailles worden gestreden. Er zullen drie disciplines gezwommen worden: vrije slag, schoolslag en rugcrawl, waarna uiteindelijk de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Dit jaar zullen er net als vorig jaar voor de wedstrijdzwemmers en recreatiezwemmers aparte medailles te winnen zijn.
Ben je niet bang voor water, heb je een zwemdiploma of ben je misschien een verborgen Olympisch talent, doe dan mee.
Je leeftijd is niet belangrijk, het is voor groot en klein. Dus wat zou het leuk zijn als ouders en kinderen samen meedoen met deze wedstrijd.
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en bij vóórinschrijving voor donateurs € 1,25.
Inschrijven kan ook ter plaatse van 17.00 tot 17.30 uur.
Dit onderdeel is gesponsord door: Houtzager Verwarmingstechniek.
Commissie: Tonneke van Nobelen en Antoine Duivenvoorden.

18.30 uur Junior Bowling bij All American Bowling
Alle jeugd van Noordwijkerhout is welkom!
Uiterlijk aanwezig zijn om 18.15 uur! Vanaf 18.30 uur gaan we Disco-bowlen met natuurlijk het thema: Oranje! Iedereen kan winnen en niemand gaat er met lege handen naar huis. Dus alle reden om gezellig mee te doen!
De avond is georganiseerd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout.
Inschrijving kan op de vóórinschrijving voor slechts € 2,00 p.p. inclusief 1 consumptie.
Schrijf je snel in, want vol = vol !
Dit onderdeel is gesponsord door: All American Bowling.
Commissie: Huub Aanhane en Ida Troost.
19.30 uur 27ste Oranjebridgedrive in de Schelft
De zaal is om 19.00 uur geopend en de bridgers stromen dan langzaam binnen. Om 19.30 uur wordt het startsein gegeven voor de eerste ronde door wedstrijdleider Coby Caspers, die hopelijk haar arbitrage niet hoeft toe te passen. Een oranje uitdossing zorgt voor een gezellig sfeertje. Er zal na afloop, zoals vanouds, een zakje ‘oranje bollen' voor u klaar staan, die in het voorjaar een leuke herinnering aan deze Oranjebridge zullen zijn. De zakjes met de ‘oranje bollen' worden ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Dobbe Export BV aan de Loosterweg 37A te Voorhout.
Het vaste inschrijfadres is Ton sur Ton aan de Havenstraat. Het inschrijfgeld is € 6,00 per paar.
Dit onderdeel is gesponsord door: Dobbe Export BV en Hobaho BV.
Commissie: Peter Edelaar en Kitty van Steijn.

20.30 uur Oranje-Bowling-Toernooi bij All American Bowling
Al direct na aanvang van de Oranjefeesten is er traditiegetrouw het Oranje Bowling Toernooi bij All American Bowling op de maandagavond.
Op deze gezellige bowlingavond, georganiseerd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout, wordt er onder andere gestreden om de grote wisselbokaal. Na afloop is er een feestelijk samenzijn in de bar van de bowling met medewerking van een DJ om de avond super gezellig af te sluiten.
Let op: Op deze gezellige bowlingavond mag uitsluitend met de bowlingmaterialen worden gespeeld, die bij All American Bowling beschikbaar zijn. Het gebruik van eigen materiaal is niet toegestaan!!
Er is plaats voor 80 deelnemers. Dus zorg dat je op tijd bent met inschrijven want vol is echt vol! Inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en bij vóórinschrijving voor donateurs € 7,50.
Dit onderdeel is gesponsord door: All American Bowling.
Commissie: Huub Aanhane en Ida Troost.

-terug-

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

OranjefeestenPersberichten