Persberichten 2017

Het jongste persbericht staat bovenaan. Wil je een ouder persberichten nog eens raadplegen scroll dan naar onderen.

 

Persbericht - week 2

5de Midwinter Oranjedrive in aantocht.

Eind januari midden in de winter, buiten is het koud. Het vriest en er staat een straffe noordoostenwind.
Binnen is het lekker warm en vooral gezellig. Er staan bijna 100 tafels en de benodigde stoelen klaar om de deelnemers weer te kunnen laten genieten van een gezellige klaverjasavond. De Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert nu al weer de 5de Midwinter Oranjedrive op vrijdag 26 januari in de Schelft.

De leukste manier om mee te doen is met een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen kan er worden ingeschreven met zowel dames als heren. U speelt om het teamkampioenschap. Individueel kan er ook worden deelgenomen. Voor het winnende team is er een wisselbeker en er zijn diverse andere prijzen beschikbaar.
Dus wie of welk team zal er met de eer strijken en wie zal er op het einde van de avond de ‘vetste' vleescheque in ontvangst mogen nemen? Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.
Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen,
de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateurloterij is ook weer van de partij.
Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.
Alleen met uw geldige donateurkaart kunt u meedoen aan deze gratis slagroomtaartenloterij. Vergeet hem dus niet!
Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 5,00 per jaar speelt u mee voor een heerlijke taart en steunt u tevens de Oranjevereniging.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje.
Alles is erop gericht om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname. Meedoen aan deze verzorgde avond kan voor € 5,00 p.p..
Inschrijven is heel gemakkelijk via de site van de Oranjevereniging. Op deze site vindt u een inschrijfformulier en verdere informatie. Bezoek daarvoor onze website: www.ovnwh.nl
Uiteraard bieden wij ook gelegenheid voor in te schrijven m.b.v. een inschrijfformulier bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Aanvang van de avond is 20.00 uur de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Kom en doe mee! 

Volg ons ook op

 

Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

Persberichten