De Oranjevereniging kan niet zonder donateurs!

Voor maar € 5,00 (of meer) per jaar biedt de Oranjevereniging u een scala van activiteiten.
De Oranjevereniging en de inwoners van Noordwijkerhout weten elkaar moeiteloos te vinden, uw opkomst en reacties zijn voor ons het bewijs dat we de juiste toon hebben weten te zetten.

In januari vieren we de verjaardag van Prinses Beatrix met een Midwinter Oranjedrive. Rond Koningsdag, 27 april, zijn er volop activiteiten. Op 4 mei staan we stil bij de gevallene tijdens oorlogen en eens in de 5 jaar vieren we Bevrijdingsdag.
In september komen alle kermiskriebels boven en is er voor iedereen wat te doen.
Er gebeuren ook dingen waar u niets van ziet. Wist u dat alle Noordwijkerhouters die door omstandigheden niet kunnen deenemen aan de Oranjefeesten een attentie ontvangen en dat alle Noordwijkerhoutse kinderen die niet op een basisschool in Noordwijkerhout zitten toch een traktatie ontvangen?
Het eerste uur van de kermis is speciaal voor alle kinderen u
it Noordwijkerhout met een beperking. Zij mogen gratis meedraaien in de attracties, waarbij de snelheid wordt aangepast. Ook worden zij getrakteerd op limonade en cake.
Speciaal voor de wat ouderen onder ons is er de kermisochtend in Munnekeweij. Iedereen wordt hier verrast met een kopje koffie met gebak en een lekker borreltje.
U kunt naar de vele activiteiten komen kijken of natuurlijk meedoen. Als donateur wordt u op de een of andere manier voordeel geboden.
Met een schitterend vuurwerk luiden wij de Kermisweek en het Oranjejaar weer uit.
Dit alles is er voor u, en u bent geen donateur?
Wij zouden het fijn vinden als u zich betrokken voelt bij het werk dat de Oranjevereniging doet. Iedereen weet dat een éénmansfeest geen feest kan zijn, zelfs in Noordwijkerhout niet. Daarom vragen wij uw steun. Voor € 5,00 per jaar bent u al donateur van de Oranjevereniging, u kunt ook Vriend van Oranje worden of een evenement sponsoren. Informatie hierover kunt u op onze website vinden.

Wordt donateur zodat wij kunnen blijven doen wat we doen en... misschien nog wel meer!

Volg ons ook op


Donateur worden?

 

Oranjefeesten

 

Persberichten